.

Kona dealer

Wij zijn officieel Kona dealer en kunnen de fietsen leveren uit voorraad van Kona zelf. We hebben zelf dus geen voorraad maar kunnen snel leveren indien voorradig.
De fiets wordt door ons in de werkplaats gemonteerd en is daarna 100% klaar voor de trails en routes.

Laat ons weten welk model en welke maat je zou willen en dan kijken wij naar de mogelijkheden en doen we je een prijsvoorstel.

Mountainbikes

De Kona mountainbikes zijn er voor iedereen. Of je nu een entry-level hardtail, een XC race machine, een comfortabele bike voor bikepacking of een endure bike of zelfs een Plus- of Fatbike zoekt....ze zijn er allemaal!

Kona Mountainbikes

Gravelbikes

We love steel.....maar de gravel bikes zijn er natuurlijk ook in aluminium en carbon.
Het maakt niet uit of je nu lekker een rondje rondom het huis gaat of een meerdaagse bikepacking maakt, er is een Gravelbike die bij je past.

Kona Gravelbikes

urban bikes

Duurzaam en natuurlijk lekkere fietsen om op de rijden, staal of aluminium!
De Dew serie is een echte alleskunner die je zelfs off-road nog met een big-smile laat biken en de Coco is een comfortable bike voor in de stad of op de fietspaden door de natuur. En de Splice is de echte allrounder van de familie en is een mix van urban- en gravelbike.

Kona urban bikes

Electric

De series met elektrische ondersteuning is aan het groeien.....
De EL-fully's en de EL-Kahuna's die je offroad helpen op de mountainbiketrails, de Libre EL die langere graveltochten mogelijk maakt en dan natuurlijk nog de elektrische Urban bikes voor alledaags gebruik.

Kona electric bikes

Onze fietsen / advertenties op Marktplaats

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then