Fietsverhuur

Fietsverhuur

€ /3 uur of

€ / dag en

€/ extra dag(en)

fiets 24 versnellingen

-

11

7

e-bike

-

25

20

e-bike Ruff

-

25

25

tandem

-

22

15

e-tandem

-

35

20

e-bakfiets

-

35

30

dag

extra dag(en)

Mountainbike

18,50

22,50

16

e-mountainbike

37,50

25

Kindermountainbike (24")

14,50

16,50

12,50

Gravelbike

-

29,50

20

Locatie Uden

Onze fietsverhuur locatie - in Uden, aan de rand van natuurgebied De Maashorst, op het terrein van Fletcher Uden - is ingericht op een aangename ervaring. We hebben een groot aanbod van verschillende fietsen, die allemaal voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Dat jij je 100% vertrouwd voelt met de door jouw gehuurde fiets, daar gaan we voor. We helpen je persoonlijk op weg en denken graag met je mee over het uitstippelen van een leuke fietstocht door de omgeving.

De verhuurlocatie is veel meer dan ‘gewoon een verhuurlocatie’. De ervaring is compleet. Gratis parkeren, een Maashorst informatiepunt, de start van de ATB-route Uden, een oplaadpunt voor elektrische fietsen (gratis), een spuitplaats voor fietsen (gratis), douchegelegenheden en niet te vergeten: een groot terras en restaurant.

Het is daarnaast altijd mogelijk om een fietstocht te combineren met een van onze andere buitenactiviteiten. Denk aan het klimpark, midgetgolf, discgolf, wandel- en GPS-tochten. Zo maak je er écht een leuke dag van, vol diversiteit.

Fietsarrangementen

Huur een fiets, tandem of e-bike en ga lekker op pad. Verken natuurgebied De Maashorst of bezoek een van de gemoedelijke dorpen rondom. Wij helpen je graag met het uitzetten van een mooie route.

Of kies voor de TapasTour, leuke fietstocht met 6 heerlijke tapashapjes voor maar €22,50 p.p. Elke route bevindt zich in een bijzondere omgeving met 3 unieke horeca gelegenheden waar je de lekkerste tapashapjes proeft. 
- TapasTour Uden
- TapasTour Vorstenbosch

Of doe de fiets variant van de Naturegame door natuurgebied De Maashorst.......tip!

meer info

Fietsroutes

Er loopt een prachtig fietsroutenetwerk door de Maashorst en rondom Uden. De duidelijk geplaatste borden met fietsroutenummers maken het makkelijk om routes uit te stippelen.

Wij hebben er een aantal voor je uitgezet. Uiteraard kunnen we ook altijd helpen met het uitzetten van een persoonlijke, ideale fietstocht. We kennen de omgeving en zijn bijzonderheden op ons duimpje. Inclusief de gezelligste terrassen en restaurantjes.

Bekijk meer fietsroutes

Mountainbike routes

Er zijn diverse lange mountainbike tochten te maken in de omgeving:

Blauwe route
28 km / Rondje Uden
Gevarieerde route met enkele heuvelruggen en veel singletracks. Direct gelegen aan onze verhuurlocatie.

Groene route
32 km / Rondje Schaijkse heide
Route rondom de natuurkern en het begrazingsgebied van natuurgebied De Maashorst.

Oranje route
16 km / Rondje Loosbroek
Zware route door agrarisch gebied met veel karrensporen en onderhoudspaden

Rode route
14 km / Rondje Herperduin
Technische route met veel heuvelruggen en singletracks.

Gele route
6 km / Rondje Reek
Technische route met veel wendingen; uitgezet door tienvoudig Nederlands kampioen mountainbike Bart Brentjes.

Gravelbike routes

We hebben standaard 3 GPX-routes voor je uitgezet door natuurgebied de Maashorst en omgeving. Ga met je gravelbike op pad en kies een route van 50, 75 of 100 kilometer.

Bekijk routes
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then