Fiets & Tandemverhuur

Beschikbaarheid controleren en direct reserveren

Fietsverhuur

Fiets of e-bike huren in Uden? Bij ons krijg je een sportieve, lichtgewicht fiets mee met meer dan voldoende versnellingen. We controleren de fiets uitgebreid voordat we hem jou meegeven. Zo ga je met een vertrouwd en veilig gevoel op pad. Reserveer de gewenste fietsen direct online.

Tandemverhuur

Ga gezellig samen of met een groep op pad met de tandem. Na een hilarische strart is het genieten op onze comfortabele tandems. We hebben ook (2)tandems met elektrische ondersteuning.

Natuurgebied De Maashorst

Ga lekker op pad door natuurcentrum De Maashorst met je fiets of tandem. Spot de wilde grazers en ontdek de oerschatten en oeroude natuurparels. Het fietsroutenetwerk helpt je op de route te blijven.

Berg & Breuk

We zitten op een bijzonder stukje van De Maashorst. Zo vind je vlakbij de verhuurlocatie De Bedafse Bergen. Deze stuifzandwildernis van ongeveer 75 hectare heeft de hoogste stuifduinen van Zuid-Nederland.

Aan de andere kant loopt de Peelrandbreuk met de bekende wijstgronden. Oftewel, hoger gelegen drassige gebieden waar veel ijzerrijk kwelwater omhoog komt. Dit fenomeen is vooral hier in De Maashorst erg goed zichtbaar.

Grote Grazers

Er lopen een 3-tal grote grazers in natuurgebied De Maashorst. Deze houden de velden en bomen open door aan bomen en struiken te knabbelen. Daarnaast lopen er 24 wisents (Europeze bizon) rond in een voor publiek afgesloten gedeelte. Verder lopen er, op gedeeltes waar je ze tegen kan komen, exmoor pony's en taurossen rond. Deze dieren zijn van nature nieuwsgierig. Ga er echter niet naartoe en behoud voldoende afstand.

Ligging en bereikbaarheid

Natuurgebied De Maashorst ligt tussen de dorpen Uden, Oss, Bernheze en Landerd. Dit is precies in het midden van de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Door het natuurgebied loopt de snelweg A50. Hierdoor is het gebied makkelijk te bereiken met de auto. Met de trein is Oss goed bereikbaar. De overige dorpen doe je dan met de bus.

Bij de verhuurlocatie is een informatiepunt aanwezig, waar je meer informatie over leuke routes en bezienswaardigheden van De Maashorst in kunt winnen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then