E-Bikes

Beschikbaarheid controleren en direct reserveren

E-bike huren

E-bike, oftewel elektrische fiets huren in Uden? Bij ons krijg je een elektrische fiets mee met Bosch middenmotor. Dit zorgt voor een aangenaam opbouwende fietservaring. We geven de fiets persoonlijk aan je mee en controleren hem van tevoren uitgebreid. Reserveer het gewenste aantal elektrische fietsen direct online.

Prijzen:

  • 25 euro per dag

  • Elke extra dag 20 euro

Urban Arrow

De Urban Arrow met Bosch Middenmotor......wow wat een bak(fiets)!
Een Bakfiets is voorzien van een bankje en een adapter voor maxi-cosi en de andere bakfiets heeft 2 bankjes.

Prijzen:

  • 35 euro per dag

  • Elke extra dag 30 euro

Kona El-Kahuna

De Kona El-Kahuna met Shimano Steps Middenmotor haalt de scherpe randjes van de route af....na elke bocht weer snel op tempo en een klimmetje gaat uiteraard ook een stukje makkelijker.

Prijzen:

  • 37,50 euro per dag

  • Elke extra dag 25 euro

Azor e-tandem

De Azor e-tandem.. sharing fun and power!

Prijzen:

  • 35 euro per dag

  • Elke extra dag 20 euro

E-Fatbike

Ruff Lil'Buddy.. de minibike uit de 70er jaren in een nieuw jasje.

Iedereen zal omkijken.....
(deze e-bikes of e-fatbikes mogen niet offroad gebruikt worden en gaan gewoon max. 25 km/uur en hebben geen gashendel)

Prijzen:

  • 25 euro per dag

  • elke extra dag 20 euro

Natuurgebied De Maashorst

Ga lekker op pad door natuurgebied De Maashorst met je fiets of tandem. Spot de wilde grazers en ontdek de oerschatten en oeroude natuurparels. Het fietsroutenetwerk helpt je om de route te volgen.

Berg & Breuk

We zitten op een bijzonder stukje van De Maashorst. Zo vind je vlakbij de verhuurlocatie De Bedafse Bergen. Deze stuifzandwildernis van ongeveer 75 hectare heeft de hoogste stuifduinen van Zuid-Nederland.

Aan de andere kant loopt de Peelrandbreuk met de bekende wijstgronden. Oftewel, hoger gelegen drassige gebieden waar veel ijzerrijk kwelwater omhoog komt. Dit fenomeen is vooral hier in De Maashorst erg goed zichtbaar.

Grote Grazers

Er lopen een 3-tal grote grazers in natuurgebied De Maashorst. Deze houden de velden en bomen open door aan bomen en struiken te knabbelen. Daarnaast lopen er 24 wisents (Europeze bizon) rond in een voor publiek afgesloten gedeelte. Verder lopen er, op gedeeltes waar je ze tegen kan komen, exmoor pony's en taurossen rond. Deze dieren zijn van nature nieuwsgierig. Ga er echter niet naartoe en behoud voldoende afstand.

Ligging en bereikbaarheid

Natuurgebied De Maashorst ligt tussen de dorpen Uden, Oss, Bernheze en Landerd. Dit is precies in het midden van de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Door het natuurgebied loopt de snelweg A50. Hierdoor is het gebied makkelijk te bereiken met de auto. Met de trein is Oss goed bereikbaar. De overige dorpen doe je dan met de bus.

Bij de verhuurlocatie is een informatiepunt aanwezig, waar je meer informatie over leuke routes en bezienswaardigheden van De Maashorst in kunt winnen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then