Fietsarrangementen

Huur een fiets, tandem, e-bike of e-step en ga lekker op pad door natuurgebied De Maashorst of bezoek een van de dorpen rondom.....
Wij helpen uiteraad graag met het uitzetten van een mooie route.


www.teugelresort.nl
Teugel Resort Uden is onze thuisbasis en hier kun je terrecht voor echt van alles.......ontbijtje vooraf, lunch, high tea, diner, buffet of gewoon een drankje en hapje op het terras.

www.brabantsehoeve.nl
De Brabantse Hoeve in Volkel zit direct aan het fietsroutenetwerk en is een gezellig koffiehuis met groot terras. Hier kun je o.a. terrecht voor een high tea, bierproeverij en een pizzaworkshop.

www.bomenpark.nl
Het Bomenpark in Heesch.....eten & drinken aan het water!
Gelegen aan de rand van natuurgebied De Maashorst en aan het fietsroutenetwerk. Ideale plek voor een lekkere lunch.

www.hartjegroen.com
Gelegen aan knooppunt 45 zit De Boshut van charme camping Hartje Groen. Ideale plek om even bij te komen binnen of buiten en te genieten van een hapje en drankje. Lekker midden in het bos met een hele gezellige sfeer.

www.kriekeput.nl
Op en mooi stukje fietsen door de Maashorst kom je uit in Herperduin en daar ligt De Kriekeput.....hier kun je op ieder moment terrecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of hapje en drankje.

www.kasteelheeswijk.com
Gelegen in Heeswijk Dinther in de buurt van rivier de Aa ligt het mooiste kasteel van Brabant. Loop over de ophaalbrug en geniet van bijna 1000 jaar macht, trots en cultuur......en je koffie natuurlijk.

www.chvnoordkade.nl
Industrieel complex gelegen in Veghel aan de haven dat nu dienst doet als locatie voor kunst en cultuur. Er zijn hier diverse restaurantjes te vinden maar ook gewoon even rondlopen is erg de moeite waard.
Of kijk eens bij Noordkadeuitjes.......bijlwerpen...bam!
Liefhebber van speciaalbier?
In Uden op de markt zit Cravt en in Zeeland vind je herberg D'n Brouwer.....2 unieke locaties waar je zeker kan genieten van een lekker biertje.
Unieke kleine maar hele gezellige locatie in een mooie omgeving. Deze jachthut zit op vakantiepark Zevenbergen (gelegen tussen fietsknoopunt 32 en 33) en hier kun je gebruik maken van de zelfservice bar maar ook bijvoorbeeld een eigengemaakt pupquiz houden voor een kleine groep......of gewoon even genieten van de vijver en de overige dieren die hier rondlopen.


www.leemskuilen.nl

Een fietstocht door natuurgebied De Maashorst met tussendoor of aansluitend een mooie golfclinic op deze mooie baan van Golfpark De Leemskuilen.