Fietsen met Hightea

Mooie fietstocht door Natuurgebied De Maashorst naar Schaijk. Bij de broksteeg kun je mooi zitten en je te goed doen aan al dat lekkers.....maar goed dat je ook terug moet fietsen!!!


fiets of tandem € 32,00 p.p.


min. 8 personen


Tijdsduur 4 tot 5 uur

Fietsen met Boerinnen Hightea

Op de fiets door Uden richting Volkel op naar de Brabantse Hoeve. Daar is een hightea met een Bourgondisch tintje. Geniet van de Brabantse gezelligheid en fiets daarna lekker terug door Uden of door natuurgebied De Maashorst.


fiets of tandem € 31,00 p.p.


Geen minimum aantal

Tijdsduur 3 tot 5 uur

Fietsen met picknick

Mooie fietstocht door Natuurgebied De Maashorst naar Schaijk. Picknick tas/mand ophalen en op zoek naar een mooie plek om te picknicken.


fiets of tandem € 32,00 p.p.


Min. 8 personen


Tijdsduur 3 tot 5 uur

Fietsen met lunchproeverij

Via het fietsroutenetwerk naar het Bomenpark in Heesch. Zoek een mooie zitplek uit binnen of op het terras aan het water en laat je verassen met de lunchproeverij. Dit zijn allemaal kleine hapjes van de diverse lunchspecials...


fiets of tandem € 28,- p.p.


Geen minimum aantal


Tijdsduur 4 tot 5 uur

Fietsen met pizzaworkshop

2,5 uur onbeperkt pizzabakken en drankjes (behalve speciaal bier en sterke drank) Beleg je pizza met net dat wat je lekker vindt en bak hem buiten af in de steenoven. Na het bakken nog een lekker ijsje en dan weer op de fiets terug naar Uden.


fiets of tandem € 39,50 p.p.


min. 15 personen


Tijdsduur 4 tot 5 uur

"Vette" fietstocht

Op de fiets naar Schaijk en hier ga je je eigen hamburgermenu maken.....incl. ijsje want er moet ook weer terug gefietst worden.......echt vet!


fiets of tandem € 33,50 p.p.


min. 10 personen


Tijdsduur 4 tot 5 uur

Beers, Bites en Biken.........light!!!

Beers, Bites en Biken....maar wel de light variant en in proefglazen want er moet ook gefietst worden! In de bierproeverij zitten uiteraard de Radler-bieren, een aantal alcohol vrije varianten maar ook wat topspeciaalbieren! Tussen de biertjes door wat hapjes, nootjes, worst en kaas en een broodje Brabantse Hoeve. Bij elk biertje komt een boeiend verhaal.
En dan weer terug op de fiets..........ik zou de tandem pakken en achterop zitten!!!


fiets of tandem 39,50 p.p.


Fietsen en een Smoothie workshop

Da's wel heel gezond.....na het fietsen krijg je een mand en kun je in de tuin al je ingredienten bij elkaar plukken die je wil gebruiken voor je smoothie.....en ook de pesto en tappenade voor op de crostini's maak je zelf. Maar dan is het na het blenderen ook wel genieten...


fiets of tandem € 34,00 p.p.


min. 8 personen


Tijdsduur 4 tot 5 uur

Fietsen met ontbijtje vooraf...

Sluit lekker aan met het ontbijt van Hotel Even Resort Uden en ga daarna een lekker stukje fietsen. Geef maar aan hoeveel km je wil fietsen dan maken we een mooi rondje....lekker begin van de dag!


fiets of tandem € 22,- p.p.


Geen minimum aantal


Tijdsduur 3 tot 4 uur

Meerprijs van een e-bike is € 12,50