De Vrije Teugel

De Mastworp is samen met het Recreatief Centrum Bedaf en het VVV-agentschap gelegen op het terrein van De Vrije Teugel.

Fitland Hotel - De Vrije Teugel Uden
Aangesloten bij Hampshire Hotels

Fitland Hotel De Vrije Teugel is een nieuw 4 sterrenhotel, in combinatie met een party- en evenementen centrum inclusief 10 bowlingbanen, gelegen in het Brabantse Uden. De Vrije Teugel ligt in natuur- en recreatiegebied ‘De Maashorst’ nabij de autosnelweg A50 (afslag 14) en aan de ANWB wandel- en fietsroutes. Het is de perfecte uitvalsbasis voor uw bezoeken vanuit en aan de regio’s Veghel, Oss, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen, zowel op recreatief als zakelijk gebied.

In het souterrain van het hotel bevindt zich een modern bowlingcentrum met maar liefst 10 bowlingbanen, een grand café en een lounge. Wij bieden u diverse indoor- en outdoor activiteiten, zoals midgetgolf, tafelgolf, een survivalbaan en fietsverhuur op locatie.
Daarnaast vindt u er een a la carte restaurant met aansluitend een groot pleinterras en een gezellig Funcooking restaurant. Het hotel is voorzien van gratis parkeerplaatsen en WIFI.
Deze uitzonderlijke combinatie maakt De Vrije Teugel een unieke locatie voor uw hotelovernachting, weekendje of dagje weg, vergadering, productpresentatie, in- of outdoor activiteit en/of feestelijke gelegenheid.

www.vrijeteugel.nl